Wat doen we?

We werken in verschillende sectoren voor veel verschillende klanten, waaronder multinationals en bekende namen.
We helpen hen uitdagingen aan te gaan gedurende de volledige levenscyclus van bedrijfsveranderingen, van strategie tot levering, en opereren op alle niveaus in de organisaties van onze klanten.

We bieden ondersteuning  op elk niveau waar onze klanten ons nodig hebben, of dat nu is voor een langere periode ter plaatse, hulp tijdens een kritieke fase van het werk of gewoon een kort, scherp advies.

We helpen bij het bouwen van die belangrijke verbindingen en het gedeelde begrip dat ten grondslag ligt aan de meest succesvolle projecten. Door een brug te slaan tussen de organisaties van onze klanten, helpen we sterke teams te creëren die samenwerken achter een reeks gedeelde doelen.

We ondersteunen onze klanten op veel verschillende manieren, maar hieronder vindt u enkele van de dingen waar we het meest bekend om zijn.

Interim Management

  • Ervaren 
  • Daadkrachtig
  • Bewust van organisatiepolitiek
  • Objectief

Project Management

  • Scopemanagement
  • Kostenbeheer
  • Planning
  • Kwaliteitscontrole

Change Management

Bedrijven staan niet stil en moeten meegaan met de veranderingen in de tijd. Continu en snel. Daarom moeten organisaties flexibel reageren.

Business Process Management

BPM heeft als doel om de bedrijfsprocessen van een organisatie te analyseren en continu te verbeteren. 

Incident Management

Met goed Incident Management krijgt u de dienstverlening van uw organisatie zo snel mogelijk weer op het normale niveau. 

Problem Management

Niemand wil incidenten. Neem de controle over uw eerdere en toekomstige incidenten met goed Problem Management.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Onze methodieken

Geen enkel bedrijf is exact hetzelfde. Binnen CSS Consultancy  maken we gebruik van meerdere methodieken, zodat we elk bedrijf van dienst kunnen zijn.

Laat ons u helpen uw doelen op de juiste manier te overtreffen.